Healing - Trojansk - Fjernhealing - Buddhi - Sindsro - Genkaldelsesterapi

 

Sindsro

Er en enkel behandlingsmetode specielt udviklet til psykiske ubalancer, hvor tanker og følelser løber løbsk i negative spiraler. Hvis ubalancen i sindet får mulighed for at herske igennem længere tid, kan den komme til udtryk i form af psykiske sygdomme som:

Måske viser ubalancen sig blot som tankeforvirring, der får dig til at miste fornemmelsen af, at du kan være tilstede i din ro samt:

Sindsro er en tilstand, som for mange desværre er forsvundet af forskellige årsager. Derfor er uro i sindet for en stor gruppe mennesker skyld i, at de oplever, at deres liv er blevet uoverskueligt. Behandlingen Sindsro kan hjælpe dig til i højere grad at være mere nærværende. Man kan sige, at uroen mister sit greb, så du igen bliver i stand til at tage ansvar for dit liv og hermed foretage mere hensigtsmæssige valg.

Sindsro er en behandling der fører til en tilstand af ro, der via gentagelse stabiliseres og integreres i sindet.

Behandlingen

Efter en kort samtale lægger du dig på behandlingsbriksen og slapper så meget af som muligt (hvis du ikke er tryg ved at ligge ned, kan behandlingen også foregå, mens du sidder på en stol). Herefter lægger jeg mine hænder på dit hoved og er til stede i min egen ro. På denne måde påvirkes din ro til at blive mere grundfæstet, så dit nærvær og din tilstedeværelse i livet bliver større. Behandlingen afsluttes ved, at jeg arbejder med din jordforbindelse ved at trække ”roen” ned til dine fødder.

Inden du tager hjem vil du få nogle gode råd til, hvordan du selv kan støtte processen i din hverdag.

 


Vital Healing - Vita Linnebjerg