Healing - Trojansk - Fjernhealing - Buddhi - Sindsro - Genkaldelsesterapi

 

Buddhi - en dyb rejse tilbage mod dig selv

Ønsker du at finde ud af hvem du er og være mere tilstede i dit liv?

Buddhi er en energiteknik, der skaber kontakt til din indre kerne af lys. Dine energicentre (chakraer) bliver renset indefra via denne specielle teknik. Buddhi-arbejdet gør, at du gradvist vil blive èt med dit eget lys og får mulighed for at opleve Guddommeligheden i dig.
Du vil opleve, at du bliver mere nærværende og derfor bedre til alt, hvad du foretager dig!

Behandlingen foregår over et forløb på 6 – 10 gange. Under behandlingen ligger du på briksen med lukkede øjne, slapper af og er til stede i dig selv. Buddhi er en nøje planlagt behandlingsproces, hvor jeg vil være tilstede i dyb fred og i samarbejde med de åndelige vejledere og dit ubevidste sind, vil de enkelte chakraer blive renset indefra af din egen indre kerne af lys. Dine chakraer renses i det tempo som du er klar til og det er grunden til, at antallet af behandlinger kan variere.

Buddhi behandlingen er færdig, når alle chakra er åbnet og renset. Det kræves dog ikke at behandlingen færdiggøres. Hvis du oplever, at der er aktiveret meget i dig og at du har brug for en pause, kan behandlingen stoppes og evt. genoptages på et senere tidspunkt. For at bevare den fulde effekt af behandlingen er det hensigtsmæssigt at modtage en enkelt behandling med ca. et halvt års mellemrum.

 

 

 

 

 


Vital Healing - Vita Linnebjerg