Healing - Trojansk - Fjernhealing - Buddhi - Sindsro - Genkaldelsesterapi

 

Healing - en hjælp til selvhjælp

Healing betyder at gøre hel, at skabe balance. Healing er i sin grundenergi - kærlighed.

Ethvert menneske har en unik smuk sjæl. Vores krop og sind er redskaber, vores sjæl betjener sig af og kan udtrykke sig igennem.

Formålet med healing er at få denne skønhed frem - at "skrabe" det der skygger for det indre lys væk således, at det enkelte menneske selv kan komme i forbindelse med sin skjulte kerne af lys, bevidsthed og kærlighed og leve det ud.

De fleste sygdomme skyldes langvarige forstyrrelser i vores energifelt. Et felt som omslutter og gennemstrømmer vores fysiske krop og som bærer vores livskraft, men som ikke umiddelbart kan ses med det blotte øje. Ofte skyldes forstyrrelserne utilfredshed i vores liv her og nu, gamle blokerede følelser, negativ tænkning eller fastlåste mønstre men også blokeringer oplagret i vores fysiske krop i vores muskler og indre organer.

Dybt i ethvert menneske findes en kerne af fuldkommen sundhed og balance. Healing er et fantastisk redskab til at genskabe kontakten til denne kerne og hermed aktivere menneskets egne selvhelbredende kræfter i krop og sind, ved at forløse blokeringer som forhindrer livsenergien i at flyde frit.

Healeren er kanal for energien, der formidles gennem hænderne enten ved at holde direkte på kroppen eller placere hænderne i energifeltet omkring chakraerne.

Det er ikke alle, man må påføre energi. Alkoholikere, stofmisbrugere og psykisk syge har ikke godt af kanaliseret energi til ubeskyttet energifelt. Disse vil derimod kunne få et stort udbytte af Sindsro-behandling.

 


Vital Healing - Vita Linnebjerg